Wednesday, October 20, 2021

Liis Lemsalu - What's In Her Makeup Bag?


Estonia's most popular singer Liis Lemsalu calls painting and makeup her hobbies. By the way, she does not only do her own makeup, but also loves transforming her girlfriends. It's a real joy to talk beauty with Liis, because she loves testing different makeup products and gets kicks out of new beauty products finding her way to her makeup bag. Brace yourselves! Liis Lemsalu opens her desirable makeup bag just for you today!  

"For me, three things are most important - makeup base has to be beautiful. Eyebrows are extremely important, and something should definitely be on the lips," Liis tells me. By the way, those beautifully sculpted eyebrows are none but her own craft. She likes dying her eyebrows permanently, shaping and plucking them. In her words, eyebrows frame the face ideally, and they are the beginning of the overall look. 



"Before performances, it takes me about 20 minutes to do my makeup. But it's not rare for me to stay in front of the mirror for longer. I just get carried away, use one makeup palette, and another, and so it goes. Doing makeup can make an hour pass obliviously! But it's more an exception not the rule."  
Liis wears a simple everyday makeup - she often uses BB cream by Joik which covers enough and lets skin breathe. Add a light lip and a tad of blush to that. Liis likes blushes by The Balm. "I don't deny I'm a fan of packaging. The Balm has lovely packages, don't they?"



Liis adds that the Balm's blushes leave a natural look, and it's important for her for everyday makeup to look simple. "Be it a luxurious or playful package - I like it when effort has been put into it. It gives a warm feeling. For example, this package by the Balm says "too many men" inside. Fun, isn't it? Sometimes it's red lipstick day, so I paint my lips red and feel like a million dollars!"  The winner of the Estonian show "Superstar" has pale skin, and Dior's newest foundation that's called STAR suits her both by name and quality. Liis says that STAR covers perfectly and she wears it during performances. 



Liis is also a fan of mini products which fit well into the pocket - for example Dior's little mascara hides both a good brush and quality content. Liis has to have the whole range of nail polishes, because you never know what you might get into the mood for. This time, OPI's red nail polish "In My Santa Suit" found her way into her bag, for example. One special miracle product Liis brings out is a shine oil by Carita which she uses before performances. "It has the freshening smell of lemongrass, it moisturises, and adds shine. When in ads the word pair "perfect combination" is used, it really goes for the Carita oil." 



Liis says that she is not an impulse buyer. All products in her makeup bag have been tested before, and she reads pluses and minuses, only after that she will buy them.  Liis adores perfumes and at the moment you can find the newest Burberry mini perfume in her makeup bag. It's light and at the same time not everyone recognises it. "I'm crazy about perfumes..."  What's Liis's beauty motto? "When looking at both younger and older people, I'm convinced that your secret thoughts - be them positive or negative - get stored in your face. You are what you think about!




Lauljatar Liis Lemsalu hobiks on maalimine ja meikimine. Kusjuures ta ei meigi vaid ennast, vaid armastab ka sõbrannadele muutumismänge teha. Liisiga on ilujuttu lust ja lillepidu ajada, sest ta armastab erinevaid meigivahendeid testida ja tunneb alati rõõmu, kui uus ilutoode tema kotti tee leiab. Seega olge valmis! Liis Lemsalu avab just täna ja just sulle oma ihaldusväärse kosmeetikakoti!

"Minu jaoks on kõige tähtsamad kolm asja - meigipõhi peab olema ilus. Kulmud on erakordselt olulised ja kindlasti võiks midagi olla huultel," räägib Liis oma igapäevasest meigist. Muide, need kaunilt voolitud kulmud ei ole kellegi teise kui Liisi enda kätetöö. Talle meeldib kulme ise keemiliselt värvida, neid piirata ja kitkuda. Liisi sõnul raamivad kulmud näo ideaalselt ja sellest saab alguse üldine look. "Esinemiste eel kulub mul meigile 20 minutit. Kuid harvad pole juhused, kui ma jään peegli ette kauemaks. Ma lihtsalt sattun hoogu, kasutan üht meigipaletti ja teist ning nii see läheb. Meikides võib tunnike mööduda märkamatult! Kuid see on pigem erand, mitte reegel." 



Liisi igapäevane meik on lihtne - ta kasutab sageli JOIK BB-kreemi, mis katab piisavalt ja laseb nahal hingata. Näiteks fotodel olev meik on Liisil tehtud just JOIK BB-kreemiga. Lisaks on lauljatari jaoks asendamatu hele huul ja pisut põsepuna. Just The Balmi põsepunad on need, mis Liisile meeldivad. "Ma ei salga, et olen pakendi fänn. The Balmil on vahvad pakendid. Kas pole?" Liis lisab, et The Balmi põsepunad jätavad loomuliku mulje ja tema jaoks on tähtis, et igapäevane meik mõjuks tõetruult. "Kas tegemist on luksusliku pakendiga või mängulise karbiga, siis mulle meeldib, kui sellega on vaeva nähtud. See tekitab sooja tunde. Näiteks selle The Balmi karbi sisemuses on kirjas "Nii palju mehi, nii vähe aega". Kas pole lõbus? Vahel on mul aga punase huulepulga päev, siis värvin huuled ära ja tunnen end nagu miljon dollarit!"


Saate "Eesti otsib superstaari" võitja heleda nahaga sobib ideaalselt Diori uusim jumestukreem STAR - seda nii nime poolest kuid kiita saab kvaliteet. Liis ütleb, et STAR on ideaalse katvusega ja seda kannab ta just esinemisel. Liis fännab ka minitooteid, mida on hea tasku pista - näiteks Diori väike ripsetušš peidab endas nii head harja kui ka kvaliteetset sisu. Küünelakke peab Liisil olema seinast seina, sest kunagi ei tea, mis meeleolu parasjagu võib tulla. Näiteks sel korral sattus Liisile kotti punane OPI küünelakk pealkirjaga "In My Santa Suit". Kui Liis vajab tugevamat lainerit, mis püsiks kaua, tuleb appi Mesauda Milano silmapliiats - lauljatari viimase aja parim leid! Ühe erilise imetootena toob Liis välja firma Carita sädelust andva õli, mida ta kasutab enne esinemisi: "Sellel on värskendav sidrunheina lõhn, niisutav toime ja kerge sära. Kui reklaamides kasutatakse sõnapaari "täiuslik kooslus", siis see käib just Carita õli kohta." 



Liis ütleb, et ta pole impulsiivne ostja. Kõiki tooteid, mis tema kosmeetikakotti või peeglilauale tee leiavad, testib ta enne ja loeb plussid ning miinused kokku. Alles seejärel läheb ostuks. Mis on Liisi nõrk koht? Ta jumaldab parfüüme! Praegu leiab tema kosmeetikakotist kõige uuema Burberry minilõhna, mis on kerge ja samas ei tunne seda igaüks kandja peal ära. "Ma olen parfüümide järgi hull... Minilõhn on ideaalne kõikjale kaasa võtta ja miniatuursed pudelid on võrratud!"  

Kuid mis on Liisi ilumoto? "Vaadates nii noori kui vanemaid inimesi, olen veendunud, et sinu salamõtted, olgu nad positiivsed või negatiivsed, talletuvad sinu näkku. Sa oled see, millest mõtled!"





     PHOTOS: Meisi Volt
SHARE:

6 comments

  1. Nõustun täielikult Liisiga, me saame omale elus sellise näo, nagu väärt oleme oma mõtete ja tegudega.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Olen ise täheldanud, et pika vihaga inimestel koguneb aastate jooksul kõik näkku. Hirmuäratav, kas pole?

      Delete
  2. Replies
    1. Aitäh :) Mitte ükski meikimisest huvituv naine ei väsi ilmselt meigijuttudest.

      Delete
  3. Kas Liis Lemsalu on tõesti vaid 22aastane? Pakuksin julgelt tema aruka jutu järgi pisut rohkem. Edaspidi üritan mõelda läbi, mida mul on vaja osta ja kas impulss ostudel on ikka mõtet?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Liis on tõepoolest erakordselt nutikas ja inspireeris ka mind selle intervjuu käigus. Mis saaks olla parem?

      Delete

Blogger Template Created by pipdig