Sunday, November 27, 2022

Stellarium Box "Detsember" ootab sind!

Jõulukuu Stellarium Box "Detsember" on lõpuks ometi kohal. Meil on taaskord pakkuda palju uusi ja huvitavaid kosmeetikume! Detsember on parim aeg ennast ja teisi üllatada. See võib olla kingitus iseendale või hoopis kõige kallimale, kes armastab ilutooteid. Stellarium Box kingitus, mis pakub ikka ja jälle elevust aga on samas sinu praktiline sõber.

Väärib märkimist, et iga Stellarium Box pannakse kokku sinu personaalse ankeeti alusel - see on põhjus, miks meie karbikesi armastatakse ja oodatakse. Kirjuta meile, millistest toodetest sa kõige enam puudust tunned ja meie täidame sinu soovid.  

Traditsiooniliselt ootab igat Stellarium Boxi tellijat lõhnaküünal, mis teeb jõulukuu veelgi hubasemaks. Millised brändid sind sel korral ootavad? Meil leidub nii nahahooldustooteid kui ka dekoratiivkosmeetikat. Boxis on koha sisse võtnud järgmised firmad: Placent Active, Wood Wick, Max Factor, Paco Rabanne, Carolina Herrera, Escada, Burberry, Beekman, Vita Liberata, TIGI ja mõistagi jätame mõned firmad hoopis üllatuseks, sest kes meist üllatusi ei armastaks? Parfüümi valime sulle välja aga Sinu ankeeti ja lemmikuimat firmat silmas pidades. 

Stellarium King Size Boxe on sel kuul vaid limiteeritud koguses ehk me anname välja kõigest 12 ilukarbikest. Traditsiooniliselt saab iga tellija King Size Boxi täissuuruses parfüümi ja palju põnevaid üllatusi. Stellarium King Size Box maksab 100 eurot ja see summa sisaldab kättetoimetamiskulu. 

Tähelepanu! Stellarium Boxid on müüdud läbi! Soovid endale broneerida jaanuariks kingikarbikest? Kirjuta: stellariumbox@stellarium.ee ja Sinuga võetakse ühendust!

SHARE:

No comments

Post a Comment

Blogger Template Created by pipdig