Wednesday, October 19, 2022

Perfume Portrait: Chloé Rose Naturelle Intense Chloé



Äsja ta oli siin. Äsja olime parimad sõbrad. Äsja võttis ta mind oma sooja embusse. Äsja me naersime koos. Äsja me kõndisime öös. Äsja me justkui sulasime ühte. Äsja oli tunne, et ma olen tema jaoks kõige tähtsam. Äsja oli tunne, et ta hoolib vaid minust. Äsja ta tervitas mind hommikuti päikeselise suudlusega. 

Äsja oli temas värve, mida mitte kelleski teises polnud. Äsja keelitas ta kleiti seljast võtma ja bikiinides vette jooksma. Äsja ei kujutanud ma oma elu ilma temata ette. Äsja õitses iga lill justkui temale. Äsja tundus, et ta ei lahku mitte kunagi. Äsja ma jooksin talle kaissu. Äsja saatis tema lõhn mind kõikjal. Äsja tundus, et ta jääb alati minuga. 

Kuhu ta kadus? Ta lihtsalt läks. Alati on öeldud, et ühel päeval ta peab minema. Nagu ikka. Nagu igal aastal. Suvi lihtsalt läheb. Ta annab isegi kuupäeva, millal sind maha jätab aga vahel läheb varem ja siis põikab justkui tagasi. 


Õige pea olengi mina ja vahest ka sina see, kes otsib killukesi, mis meenutaks suve. Ja vahel leiad sa igatsetud suve parfüümipudelist. Minu suvi olekski justkui parfüümipudelisse villitud - tema nimi on Chloé "Rose Naturelle Intense Chloé". Parfüümi koostises on puidust roosi, pisut puudrit ja tilgage tsitrust. Need kolm tuletavad meile ikka ja jälle meelde läinud suve ja teevad saabunud sügise palju kergemaks. Siin ta on - võta või jäta! Uus parfüüm koos uue sügisega. 
Kui sina oled üks nendest, kes ohkab sügise valitsemisajal raskelt, siis mul on sulle retsept - soeta endale lõhn, milles on suvi aga kus on ka pisut sooja sügist. Need kaks on peidus just Chloé uues lõhnas "Rose Naturelle Intense Chloé".

 FOTOD: Senna Gansa

SHARE:

No comments

Post a Comment

Blogger Template Created by pipdig