Saturday, March 11, 2023

Minu uus lemmik ostu- ja müügikoht: RiiSaikel x Stockmann

 

Kui möödunud aasta novembris tuli uudis, et elustiilipood RiiSaikel, mis viljeleb kõige  esmaklassilisemal viisil taaskasutamist, avab uksed Tallinnas Stockmanni kaubamaja viiendal korrusel, olin sama elevil kui terjer, kelle nina all jalutusrihma viibutatakse. 

RiiSaikel on kahtlemata Eesti taaskasutuspoodide säravaim täht. Kahel RiiSaikel poel on oma vaimukad ja stiilipuhtad konseptsioonid - Tatari tänava kaupluses on meeleolukad stiilipalatid ja hubane õhkkond. See on heas mõttes selline ohtlik koht, kus on nii palju erilisi leide, et võid oma riided müüki viia ja kohemaid oma riidekapi tühimiku sealsete leidudega täita. 

Tulles tagasi Stockmanni kaubamaja juurde, siis see on läbi aegade olnud minu lemmikuim, kuhu põikan nädalas mitu korda sisse. Nii otsustasin, et minu riided, mis otsivad uut omanikku, võiksid oma koha leida just värskelt avatud RiiSaikelis. Olen ka varem erinevates kohtades oma riideid ja aksessuaare müünud ning minu põhimõte on, et see peab olema pood, mis jääb mulle tee peale, mitte koht, kuhu ma spetsiaalselt sammud sean. Stockmanni lähedal asuvad nii minu töökoht, SPA kui ka ateljee. RiiSaikeli perenaine on karismaatiline Riia, kellel on küll vist igale küsimuse vastus varrukast võtta. Ta aitab riideid õiglaselt hinnata, suunata mitu asju võiks boxis parasjagu müügil olla ja millal peaks oma väljapanekut vahetama.

Stockmannis asuva RiiSaikeli puhul meeldib mulle, et tegemist on ilusa, kompaktse ja hästi valgustatud poega. Boxe on piisavalt ja iga kord, kui ma läbi käin, ripuvad mu riided sentimeetri täpsusega rivis. Südame alt läheb kohe soojaks, et ajal, kui ma pole jõudnud boxi korrastamas käia, on see hoolsate kätega ilusaks sätitud. 

Ja muidugi ei saa ma üle ega ümber nende e-poest, kus saad soovi korral läbi Modena maksta kolmes osas. Oletame, et leiad imeilusa disainerkoti aga kohe nagu ei tähiks kogu raha välja käia, siis läbi Modena ongi sul võimalus kolmes osas tasuda. Välismaa veebipoodides on juba ammu nii palju võimalusi, kuidas summa kolmeks jagada - igati tore, et see ka Eesti kanda kinnitab. Modenaga maksmise võimalus on nii poes kui ka veebipoes. 


Ka veebipoes valitseb mõnus kord - näiteks minu nõrkus ehk Jaapanis käsitööna valmistatud kimonod ja haorid asuvad 
SIIN, Eesti disainiga saad tutvust teha SIIN ja luksuslikud kaubamärgid ootavad uut kandjat SIIN. RiiSaikel pakub ka väga mugavat VIP teenust ehk kui sul pole aega asju ise sildistada ja boxi riputada, siis tehakse kõik sinu eest ära - vii ainult kott puhaste asjadega kohale.

Mina armastan aga suhelda ja käin RiiSaikelis kohapeal - nii mõnus on Riiaga juttu puhuda ja uusi müüki tulnud asju uudistada. Stockmanni RiiSaikel ongi rohkem pühendunud luksuskaubale, seega kui elad Tallinnas või plaanid pealinna külastada ning pead lugu soojast suhtumisest ja kvaliteedist, siis seda kõike pakub sulle RiiSaikel. 

Ah jaa ... Millised on siis seniks olnud minu enda leiud? Ühel päeval ostsin endale Riina Põldroosi imelise pluusi, teine kord viisin koju Amenjeda by Katrin Kuldma jaki ja oma tütrele otsin uhiuue H&M Studio värvikireva pluusi. Ja sõbrad, see on alles algus, sest ma pole ammu näinud, milliseid imelisi asju boxirentnikud on müüki toonud. Mõni minu ahnem sõbranna ilmseks keelaks selle postituse tegemise aga mina armastan head sõna levitada ja soovin, et ka teised leiaksid endale unikaalseid taieseid. 

Hoia Stellariumi Instagramil, mille leiad SIIT, pilk peal, sest jagan vahelduva eduga seal ka asju, mida müüki viin. Seega, kui kiikad RiiSaikelisse ja näed minu boxi, ära vaata allahindlustest mööda! RiisSaikeli Instagrami, kus käib hoogne elu, leiad aga SIIT.

FOTOD: Laura Nestor

SHARE:

No comments

Post a Comment

Blogger Template Created by pipdig