Wednesday, September 26, 2018

Afäär ja tema teine tulemineMa olen juba aasta ... või kaks mõelnud puhtalt eesti keelse blogi peale, kus saan jagada kergeid suupisteid, mida loen igapäevaselt nii siit kui sealt. Tavaliselt jagame sõbrannadega oma leide suletud Facebooki grupis, kuid just seal soovitati minu lõbusad leiud panna hoopis Afääri üles.

Paar aastat tagasi sai Afäär stardi ja lubasin toona iga päev ühe meeleoluka iluteemalise arvustuse avaldada, kuid siis haigestus minu ema ja kui aus olla, unustasin Afääri üldse ära. Ma jätkasin üsna minimaalselt Stellariumisse kirjutamist, kuid minu elu põhifookus läks emale ja unistus eesti keelsest väikesest blogist, mis pakub vasakult ja paremalt erinevaid iluampse, kadus sootuks mu mõtetest. Viimased kuud olen aga üsna intensiivselt Afääriga tegelenud.   

Me kõik teame, et inimesed muutuvad ajas. Täna olen otsustanud, et lisaks ilule jagan seal mõtteid ja teemasid, mis mind igapäevaselt paeluvad ja pole sugugi ainult iluga seotud. Ma armastan dekoori, mulle meeldivad lõbusad seigad maailma seltskonnaelust ja minu pagasis on kümneid raamatuid moeajaloost, mida võin peast tsiteerida. Miks mitte tuua neid põnevaid seiku ka sinu ellu? Afäär koosneb ühe inimese leidudest ja soovist neid pärle oma lugejatega jagada. See on afäär eluga. Vahel lõbus, vahel mõtlik, ehk isegi õpetlik ning siis ikka ja jälle lõbus. 

Kui fantaseerida, kuidas Afäär tuleb? Siis kindlasti kõrgetel kontsadel ja siidkleidis, sädeleva ISSA London kotiga, mida ehib omakorda kodumaise disaineri Kadri Kruusi nahast sulg...  Ja kui juba tulla, siis ikka statement sõrmusega ja mitte ainult... Käsi ehtimas ilus maniküür. Kuidas muidu? Head lugemist!

Afääri leiad SIIT. Jälgi kindlasti Afääri Instagrami SIIT.


SHARE:

No comments

Post a Comment

Blogger Template Created by pipdig