Some desserts are healthier than other without having to make concessions in flavour. And when that same dessert is really easy to make, all the requirements for a new favourite are fulfilled. One of those amazingly simple desserts, that's also healthy, is avocado-banana cream. Three ingredients and that's it. No melting, congealing, whipping, or baking. Sounds like a dream, doesn't it?
What's needed?
2 really ripe bananas
1 bigger or a couple of bigger avocados
2-4 tbsp Monbana chocolate drink powder of choice. Adjust the amount according to how sweet you want it) I used the caramel flavour Monbana chocolate drink powder.
Fresh or frozen berries or something else of preference for decoration
How to prepare?
Peel and chop the banana and avocado. Add Monbana chocolate drink powder and work everything into an even mass in a food blender. Pour into serving dishes. You can keep it in the cold for a few hours before serving. When serving, add berries or something else to serve.
Explore Tuuli Mathisen's other recipes in her wonderful blog "Ise tehtud, hästi tehtud".
Mõned magusroad on tervislikumad kui teised. Ilma selleta, et maitses peaks mingeid järeleandmisi tegema. Ja kui seesama magustoit on ka valmistada imelihtne, siis on kõik uue lemmiku tingimused täidetud. Üks selline imeliselt lihtne magustoit, mis teisalt ka tervisesõbralik, on avokaado-banaanikreem. Kolmest komponendist kokku segatud ja ongi kogu kunst. Ei mingit sulatamist, tarretamist vahustamist ega küpsetamist. Kõlab nagu muinasjutt, eks ole.
Mida läheb vaja?
2 hästi küpset banaani
1 suurem või paar väiksemat avokaadot
2-4 sl meelepärast Monbana šokolaadijoogi pulbrit. See kogus säti paika enda maitse järgi sõltuvalt ikka sellest, kui magusat sa soovid. Sel korral läks loosi karamellimaitsega Monbana šokolaadijoogi pulber
kaunistamiseks värskeid või külmutatud marju või muud meelepärast
Kuidas valmistada?
Koori ja tükelda banaan ning avokaado. Lisa Monbana šoklolaadijoogi pulber ning töötle kõik purustajas ühtlaseks. Kalla serveerimisnõudesse. Võid enne serveerimist paar tundi jahedas hoida. Serveerides lisa meelepäraseid marju või muud lisandeid.
Vaata Tuuli Mathiseni teisi retsepte tema võrratust blogist "Ise tehtud, hästi tehtud", mille leiad SIIT.