Sunday, January 13, 2013

Karmen Pedaru esitleb Gucci sügismoodi 2013

Meie armas Karmen Pedaru on see, kes näitab Gucci sügismoodi kas aastal 2013. Siin valikus on mitmeid asju, mis mulle väga meeldivad. 

Vaata kleitide ja seelikute pikkust - see jookseb põlveni ja on minu meelest üks maitsekamaid pikkuseid seelikuosale. Teine, mis enamikele naistele alati sobib, on lai vöö. Kleitide värvid on ideaalsed meie sügisesse - minu lemmikud on nii roheline kui ka veinipunane. Ja lõpuks pikad kindad. Kellel saab midagi selliste aksessuaaride vastu olla? Kuidas meeldivad?


SHARE:

5 comments

  1. tere stella! mul tekkis su blogi browse'ides selline mõte, et sinu lingitud lehtedele minek on õudselt tüütu - kuna paremklikid on keelatud, ei saa linki uues aknas avada ja lingile klikkimine navigeerib sinu blogist eemale. wordpress laseb määrata, kas tahad, et lingile klikkides avaneks uus tab või aken - proovi, äkki laseb blogspot ka nii teha. saadad oma lugejad täitsa vabatahtlikult enda juurest minema praegu :) päikest!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tere, aitäh info eest. Mul on paremklikid keelatud peamiselt sp. et nii lihtsalt pahatahtlikud pilte ei näppaks, kuigi selleks on neil palju teisi võimalusi. Uurin bloggeri süsteem :) Päikest Sullegi.

      Delete
  2. Mulle ka VÄGA meeldib! :) Nõustun sinuga selles osas 100%, et just see seeliku ja kleidi pikkus, mida Gucci oma selle aastases sügiskollektsioonis kasutab, on ideaalne! :) Pikkus, praktilisus ja riiete värvid on ideaalsed Eesti sügisesse kliimasse.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pärl on kahtlemata see punane kleit, mille juurde käivad kindad. Ja ka kingad on väga ilusad. Pildilt näen parajat kontsa ning iseäranis meeldivad mulle alati rihmadega kingad, siis saab vajadusel kiiresti lipata.

      Delete
  3. Juhin tähelepanu ka kingadele!

    ReplyDelete

Blogger Template Created by pipdig